Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.10.2015 01:13 - Какво съкровище скри за нас родопският Жрец–Друид Тодьо от рода Дуло в мегалитния светилищен комплекс Кърджалийски камен
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 4084 Коментари: 1 Гласове:
10

Последна промяна: 30.10.2015 15:56

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Постоянно ви просвещаваме,че чуете ли терминологията "Геоложки и природни феномени",бъдете абсолютно сигурни,че става въпрос за построени от феноменните Български Жреци изкуствени светилищни съоръжения с всякакви размери,габарити и форми,за които учени от всякакви области правеха всичко възможно до сега да скрият от нас– Българите,че са изкуствени съоръжения,построени от древните ни езически феноменни Предци,за да не се усетим и познаем,че носим в наследство тия феноменни свойства и Божествени характеристики,и вземем,че ги активираме и задействаме по светилищата! 
 
За поредното Българско мегалитно инженерно–строително съоръжение сега ще ни информират жреческатна потомка Росица Пейчева и нейният песенен персонаж Тодьо. 



Росица Пейчева - Торнал е Тодьо

Торнал е Тодьо на гурбет да иде, 
на гурбет да иде, пари да печели. 
Ага е стигнал Кърджалийскиян камень,
сьоднал Тодьо погрюма да прави, 
та е утапанил полан тас с апраци 
и един ми месаль овсени колаци. 
Ага затросил о пунгяна с тютюнян -
забурил я Тодьо в новине потури. 
Ворнал са Тодьо пунгяна да троси
и са й своршил Тодюму гурбетян. 

Ето и ‘превода’ на диалектните думи :

погрюма – седнал да си почине, да си хапне
тас – тава
утапанил – изял
апраци – родопски сърми
месал – покривка сгъната и вързана направена като торба
пунгян – торбичка за тютюн


 
Кърджалийският камък се намира на около километър източно от село Момчиловци. Както и от Дупчов камък, така и от Кърджалийския камък се открива една изключително красива панорама на селото. Стигането до там е много приятно, има обозначена маркировка по пътеките.
image

Този камък е станал популярен покрай единствената родопска песен за работа–"Торнал е Тодьо".
С името на песента е направена екопътека. Освен че маршрутът е изключително живописен и обикаля билата над Момчиловци. Минава край Кърджалийския камък, където Тодьо разбира, че си е забравил тютюна и гурбетът му приключва на това място.

image

Край камъка минава най-прекият път за Кърджали, затова е наречен "Кърджалийски". Именно на това място гурбетчиите се сбогували със семействата си. 
 
 
Образуването на тези скали е станало през олигоцена преди около 30 милиона години. Този район е представлявал дъно на сладководен басейн 
 
При променена геоложка активност в района със значителни вертикални движения на земната кора, навличания и др. върху тези пясъчници започва да се натрупва груб материал от дребни чакъли до средни по големина късове, а на места цели блокове скални отломъци, които са се наслагвали над пясъчниците. По състав тези късове, понякога заоблени, а по-често ръбести, са гнайсови, мраморни, вулкански и др. и представляват цялото разнообразие на ограждащите тогавашния езерен басейн скали. В последствие тази разнородна маса от хаотично натрупани късове е споена в скала, която най-общо може да се означи като брекчо-конгломерат. Такъв именно комплекс представляват скалите над „Катралницата” и изграждат височината на „Дупчов камень”. Тези скали могат да се проследят на север през „Кърджалицкия камень” (наричан още „Пильов камень”) и към височината на „Въртоля”.

Когато след милиони години вследствие на издигането на Родопската област и оттичането на езерния басейн, реките прорязват неговите утайки, се образуват съвременните склонове, какъвто е склонът от височината на параклиса „Светите апостоли Петър и Павел” до „Дамянския дол”. Поради наличие в този брекчо-конгломерат на слоеве от по-лесно разтворими и разрушими скали, каквито са например мраморите, мраморните брекчи, слюдените шисти и др., с течение на хилядолетия те постепенно са се излужвали, разрушавали и отнасяни от валежите и ветровете. По такъв начин са се образували тези характерни ниши в скалата, които са дали и названието на този природен феномен – „Дупчов камень”

image

Кърджалийският камък като скален феномен се е образувал заедно с Дупчов камък–ни учи геоложката наука и затова местните хора туриха на скалата тази табела,на която на челно место пише на английски,че тази скала е природен феномен,

На това място са се разделяли със своите близки заминаващите наесен към Беломорието овчари и строители. Дотук са били изпращани от своите съпруги, деца и любими.

Кърджалийският камък е възпят в известната народна песен „Торнал е Тодю....”. Авторите на песента са професорът по геология Георги Мандов и Димитър Радичев. 
 



Това до тука бе официалната версия за произхода на Кърджалийския камък и на Дупчов камък,която е легенда за непосветените и за общо ползване,както и тема за докторска титла на геологическите науки и куп дисертации на доценти,професори и академици от МГИ–то,разработили поредния научно–фантастичен исторически сюжет–фарс от тематиката "как да скрием изкуственият произход и характер на мегалитно скално светилище и го покрием в псевдо–научният манипулационен раздел Геоложки феномени

image

Кърджалийският камък като скален феномен се е образувал заедно с Дупчов камък–ни учише авторитетно и академично по–горе геоложката наука,и затова местните хора туриха на скалата тази табела,на която на челно место пише на английски,че тази скала е природен феномен,но вие не бързайте да хващате вяра на тия научни дефиниции за произхода и характера на скалата! 

С пълно основание примерно аз,който съм машинен инженер и нямам инженерен геоложки ценз,мога да взема за подложка 100 % от цялата обеснителна част на горното академично изложение и описание за образуването на Кърджалийския и Дупчов камък,и да го предложа за мой научен труд и научно откритие на БАН пред академиците–геолози от  манипулационната геоложка школа на проф.Георги Златарски,най–отявленият и голям анти–българин след брат му–проф.Васил Златарски,като само променя тия строго и научно "обосновани" 30 милиона години примерно на 3 милиона,и никой от маститите академици няма да може да ми каже ни "гък",ни "копче",но аз за по–голяма достоверност и тежест на откритието си ще кажа,че тия"геоложки феномени" са се образували поради горните природни условия точно преди 333 милиона години,и пак тия мастити академици от БАН,станали академици,като продали съвестта си за много парици,няма да могат да ми кажат ни "гък",ни "копче" и ще трябва да признаят откритието ми!
Ще признаят откритието ми,иначе ако се разровя и почна много да вдигам шум и аларма,ще почнат да излизат много интересни неща от този раздел на "геоложките феномени" в България и по света,създаден с единствената тайна задача да скрие от Българите в България и Българската диаспора сред всички племена,която е духовният и интелектуален научен елит на всички народи,истината за произхода и характера на тия т.нар. "геоложки и природни феномени",за да не се осъзнаем Българите,че сме феноменни потомци на Българските Богове,и почнем да ползваме по предназначението им тия Божествени мултифункционални изкуствено построени високотехнологични съоръжения за творене на чудеса и духовни и материални богатства,и вземем,че се познаем,че сме Богове,и се облечем със Божествени сили и власт,които ни са наследствени! 

Повече информация на едно место за създаването на псевдо–научния раздел от геологията–"Геоложки феномени и природни чудеса" и как ни будалкат вече два века да им вярваме на фалшификаторите на Българската история,че природата е създала тия очевадни изкуствено построени строително–технически съоръжения в България и по целия свят,ви предоставяме в нашите следващи монографични статии "
 
Как анти–Българската тайфа от изродени българи:австро–унгарския шпионин Каниц, евреина Иречек и братя Златарски,скриха пирамидите на извънземните в България
bezistena.blog.bg/history/2015/01/07/kak-anti-bylgarskata-taifa-ot-izrodeni-bylgari-avstro-ungars.1328885
 
 
Каква секретна информация пристигна от небето със звездната ракета,за която световната преса се старае да не казва нищо и пусна димна завеса?Какво скриха от нас
bezistena.blog.bg/history/2014/01/22/kakva-sekretna-informaciia-pristigna-ot-nebeto-sys-zvezdnata.1230580 

И замирисва на море!Как шопите и жреците им построиха преди 4030 години морените и Каменната река на Витоша.Част 3
bezistena.blog.bg/history/2015/08/06/i-zamirisva-na-more-kak-shopite-i-jrecite-im-postroiha-predi.1381822 
 
Енюв ден на удивителния енергиен мегалитен светилищен комплекс Свети Иван в село МЪТЕНИЦА–тренировъчният полигон за жреческите феномени на Васил Левски
bezistena.blog.bg/history/2015/06/23/eniuv-den-na-udivitelniia-energien-megaliten-svetilishten-ko.1371118  

Разследване на в–к Десант и bezistena:Какво построи Доган на мегалитното светилище Чукалята срещу остров Болшевик–наблюдателен пункт или психотронен генератор?
bezistena.blog.bg/history/2015/10/14/razsledvane-na-v-k-desant-i-bezistena-kakvo-postroi-dogan-na.1399325


За пореден път ви информираме,че чуете ли терминологията
ПРИРОДНИ и ГЕОЛОЖКИ ФЕНОМЕНИ,
бъдете абсолютно сигурни,че става въпрос за построени от феноменните Български Жреци изкуствени светилищни съоръжения с всякакви размери,габарити и форми,за които учени от всякакви области правеха всичко възможно до сега да скрият от нас– Българите,че са изкуствени съоръжения,построени от древните ни езически феноменни Предци,за да не се усетим и познаем,че носим в наследство тия феноменни свойства и Божествени характеристики,и вземем,че ги активираме и задействаме по светилищата!

Всички тия скални формирования не са случаен естествен продукт на стихиите и природните влияния в продължение на милиони години,както ни будалкат със смехотворни и наивистични абсурдни теории досега учените–геолози,а са изкуствено построени инженерно–архитектурни и строителни конструкции и енергетични съоръжения–светилища,построени с феноменните свръхестествени познания и способности и висши Божествени технологии и техники на нашите предци–жреците и свещеническата каста на Боговете–Демиурзи!

Тия мегалитни скални светилища са високотехнологични мултифункционални производствени съоръжения и Рогове на изобилието за реализиране и материализиране на безкрайната енергия на Дарбите на Святият Дух в реални дарове и продукти за задоволяване на духовните и материални потребности на хората. 
 
При разселническите мисии на тракийските племена по целия свят,Духовните им водачи–жреците,които са Българите,построяват навсякъде мегалитни светилищни комплекси, които са свързани с енергетична връзка помежду си и така образуват световната планетарна мегалитна светилищна мрежа и система,на която оперират феноменните оператори–жреци,и която световна система управлява всички физико–механични,биологични и енергетични процеси на Земята.

Нашите феноменни Деди–Българите,които са Свещената Божия жреческа каста и феноменните пост–сътворенчески подизпълнители на съзиданието на света,които са и Духовните водачи и интелектуален елит на всички племена и народи по света,които те са разселили от Тракия и България по целия свят и са ги култивирали и цивилизовали,са застроили от дълбока древност земите на днешна България и Балканите със сложна система от енергийни изкуствено построени скални мегалитни светилищни съоръжения по възловите енергийни места на България,които места са в непрекъсната енергийна и материална връзка помежду си,образувайки така единната енергийна светилищна мрежа и система на България,с която се поддържат в балансиран жизнен комфортен режим всички параметри на природните и биологичните условия за нормално функциониране и живот на хората.

Същата мегалитна светилищна енергийна мрежа и система Българите изграждат при експанзийните си разселнически мисии с тракийските племена по целия свят,като по този начин те създават единната световна енергийна мегалитна светилищна система на планетата Земя,благодарение на която функционира и съществува в деликатен крехък енергиен баланс и в сложна връзка природата и живота на нея,чийто главен Божи експериментален апотеоз е човека.

Централната енергийна база и команден светилищен център на световната мегалитна светилищна система,е България,за което ни уведомяват в прав текст най–големите в света феномени–Българските пророци и Посветени Паисий,Раковски,Петър Дънов и Ванга,както и в индеректен кодиран порядък всички Посветени на света,които задължително са от генната потомствена каста на Българските жреци,както и всички манипулирани Библейски документи и засекретените древни документи,които ние разсекретяваме и изнасяме за вашето просвещение в нашия блог посредством всепроникващата мощ на Свещеният шифър.

Операторите на тия енергийни светилищни съоръжения са Българските жреци и техните генетични потомци сред Българите и всичи племена,продукт на тяхното генно феноменно инженерство,които жреци–оператори реализират своите феноменни свръхестествени познания и способности на светилищата,които работят в продължение на хилядолетия като високотехнологични съоръжения за материализиране на безкрайната енергия на Святият Дух за задоволяване на универсалните духовни, здравни и материални потребности на хората,поради което в подсъзнанието на всички хора на планетата, които всички са разселени от Тракия тракийски племена,е съхранен неизтриваем и вечен споменът за тия места като рогове на изобилието и извори на благоденствие,и спонтанния стремеж към тях,въпреки временната амнезия и затъмнение на паметта им!

Впрегнете ума и разума си и проумейте тия удивителни словесни комбинации,които ще ви заредят с жизнетоворяща информация и енергетика и веднага ще ви повдигнат на ново високо посвещенческо ниво!

ВПРЕГНИ УМА СИ=Богиня Мария и Бог Иса
ВПРЕГНИ УМА СИ=Ган (Кан,Жрец) на Богиня Мария и Бог Иса

РАЗУМ=Мария и Иза

ПОДСЪЗНАНИЕ на/за=на/за
Богиня Диана и Исуз

вечният спомен за Боговете ни

ПОДСЪЗНАНИЕ за=за ПЕЗИСДЕНА=за
БЕЗИСТЕНА

съхранената неизтриваема информация за Първосвещеното на Земята светилище–Рог на изобилието и Божи храм–Безистена,в Божия Първопрестолен и постоянен град Ямол

НЕИЗТРИВАЕМ СПОМЕН за=за Бог Исуз и Богиня Мат Мария 

ВЕЧЕН СПОМЕН за=ВЕТШЕН СПОМЕН за=за Бог Исуш и Богиня Мат
ВЕЧЕН СПОМЕН за=ВЕТШЕН СПОМЕН за=СПОМЕН за Богиня Диана и Ешуа

РОГ НА ИЗБИЛИЕТО=Диана и Иза Българина

МЕСТА НА РОГОВЕ НА ИЗОБИЛИЕТО=Богиня Мат Диана и Исуз Българина

ИЗВОР НА БЛАГОДЕНСТВИЕ=ИЗВОР на Бог Тати Иса Балг (Българин) 

СТРЕМЕЖ към=към Исуж и Матара

СПОНТАНЕН СТРЕМЕЖ към=СТРЕМЕЖ към Иса и Богиня Мат

ВЪПРЕКИ ВРЕМЕННАТА АМНЕЗИЯ за=за Богиня Мат Мария и Бог Иза Барк (Българин)

ЗАТЪМНЕНИЕ НА ПАМЕТТА за=за
Богиня Мама Диана и Тати Иза
  

В най–скритите свръхсекретни документи и архиви и планове на тайните служби и разузнавания на всички големи и по–малки световни сили и държави,висша стратегическа цел № 1 и върховна тайна доктрина на управленческият им елит,който всичкият е от Българският род Дуло и неговите династични импланти и ашладиски сред всички племена,е да завладеят България,която е същинският сътворенчески Земен Рай и Обетована Райска Земя(за което ние ви превеждаме неограничено количество и обем автентични документи в статиите ни),и да черпят и ползват екстрите и благата му,които мегалитната светилищна система осигурява за оторизираните Свише да я управляват и експлоатират,а те са само Българските феноменни жреци и техните съвременни потомци–ние,Българите!
 
Този статут на България като главен и централен енергетичен и команден център на планетата,и на Българите като феноменният Духовен и интелектуален елит на всички племена,е най–старателно скриваната трансепохална тайна на човечеството, преследвана и поддържана с всички средства от враговете на Българите с инструментариума на перманентният и тотален геноцид връз Българите и чрез пълна информационна и дезиформационна цензура през вековете,поради което нашите Посветени високоинтелигентни Деди са изобретили херметичния жречески Свещен шифър за засекретяване на преследваната информация,и са я вложили в народния фолклор и основно в песните,едно от които кодирани послания ни съобщават сега чрез тяхната феноменна жреческа потомка Росица Пейчева в песента Торнал е Тодьо.
 
Веселата и странна случка за един гурбетчия,оставил у дома най–милото си–жена,деца и стари родители,и разчитащи на него,а пък върнал се по несъществена смехотворна причина,е само за маскировка на това,което искат да ни съобщят Посветените барди–народните съчинители,певци и разказвачи,за статута на основния обект на песента–Кърджалийският камък.

image 

Кърджалийският камък е изкуствено построен мегалитен светилищен комплекс,на който излизащите или влизащите в енергийния ареал на Родопите посветени Българи,,се зареждат и преосвещават за своите по–нататъшни мисии.
Разшифрованото наименование на светилището означава:

КЪРДЖАЛИЙСКИЯН КАМЕН=
Кая(скално светилище) на Кан (Жреци) на Майка Диана и Жар Иса Ел(Змей)=
Кая на Канове на Майка Диана и Цар Исус Зме
я–

Скално светилище на Жреците на Майка Диана,Мария Магдалена и Цар Исус със животинския календарен херметичен хералдически династичен титул Змей,Змия,Ламя, Дракон....,общо 12 синонима на Змей. 

В името на песента Торнал е Тодьо и в текста ѝ,посветеният Българин и професор по геология Георги Мандов,в режим на тотална цензура,заедно с Димитър Радичев,е въвел закодираните за нас послания за това,което ви говорихме до сега,че скалният масив е изкуствено построено съоръжение и че на онзи етап през 1949 година това е единственият възможен начин да се предаде информация за статута на светилището и неговите оператори,чиято жреческа принадлежност и индекс са вложени в името на песента:

ТОРНАЛ Е ТОДЬО=Труит от Дуло=Друид от Дуло
разсеяният Тодьо е Друид,Жрец от Дуло,а Кърджалийскиян камен е светилищен скален комплекс,на който Тодьо "седнал да погрюма"–да си почива и се храни–сиреч оперира,работи с апаратурата на мултифункционалното съоръжение и снабдява хората с духовни,медицински и материални блага.

–погрюма – седнал да си почине,да си хапне  

ПОГРЮМА=
ПОГ МЮРА=Богиня Мария
при Която само могат да си починат изморените ни Души

ИЗМОРЕНИ ДУШИ на=ДУШИ на Иза и Мария
ИЗМОРЕНИ ДУШИ на=на Изуш и Мадара

ДА СИ ПОЧИНЕ при=при Богиня Диана и Исуш

ДА СИ ПОЧИНЕ при=при ПЕЧИСДЕНА=при БЕЗИСТНЕНА

при първосвещения Божи храм Безистена в Ямбол

ДА СИ ХАПНЕШ при=при Бохиня Диана и Исуш


Ето и жреческата характеристика на авторите на песента:

ГЕОРГИ МАНДОВ=Ган(Кан,Жрец) на Богиня Мадара

ДИМИТЪР РАДИЧЕВ=ДИМИТЪР РАДИТШЕВ=
Друид на Ешуа и Богиня Матара Диана
 
image 

Другото феноменно изкуствено построено скално мегалитно светилище в този район е кръстено и засекретено под жреческия анаграмен индекс Дупчов камен,на което име сега разчупваме печатите и го разпечатваме,за да ви активираме потенциалните генетично онаследени феномени и започнете енергетичните процедури на место или от дистанция.

ДУПЧОВ КАМЕН=КАМЕН(скално светилище) на Богиня Диана и Бог Ешуа

ДУПЧОВ КАМЕН=
Богиня Майка Диана и Бог Ешуа
феноменни упражнения и занятия за кърджалийските жреци 
 
Когато минете следващия път през тия свещени места,прегърнете,помилвайте и целунете очакващата ви от векове и зажъдняла за досега с вас светилищна Слънчево–Лунна скала,която е запечатала и помни вечно спомена за Исус и Мария Магдалена, както и честотата на вълната на генетичния ви Божествен феноменен код на вашите предци,операторите на светилищната Божествена апаратура!
Обяснете ѝ се в Любов,като преди това потърсете с Любов Боговете на предците ни по тия позивни пароли и дефиниции,Които веднага ще ви се отзоват и ще ви качат на следващото високо посвещенческо и енергийно ниво и ще активират генетично заложените у вас феномени,за да почнете да творите блага за себе си и за другите–мисия,заради която сте създадени чрез страданията и изпитанията на поколенията наши святи предци през вековете!

Вземете си отчупено от времето камъче и парче от скалата за вашата енергийна икона и олтар в дома ви и за ваш пусков дистанционен прибор за връзка със светилището и Исус и Мария и вашите предци,които неминуемо и задължително са постоянно около вас! 
 
Нека тази статия да се счита и като кръщелното свидетелство за възстановяването на истинското Божествено име на село Момчиловци

МОМЧИЛОВЦИ=МОМТШИЛОВТСИ=
Дуло от Исуш и Богиня МаМа Диана=Дуло от Исус и Богиня Диана,Мария Магдалена–свещено поселение на феноменни потомци на Жреците на Исус и Мария Магдалена от Техния род Дуло 
 
В името и с имената на Исус и Мария Магдалена,се възстановява свещеното име на Божиите потомци от село Момчиловци!


АМИН!


За ретранслатор на посвещенческото послание за друида Тодьо от Техния род Дуло и за работното му место–светилищният комплекс Кърджалийскиян камен,Исус и Мария избраха Тяхната жреческа феноменна потомка и потомка на Тодьо,чаровната Росица Пейчева,която просвещаваме с краткият ѝ Кабала Исусово–Мариин хороскоп:

image

РОСИЦА ПЕЙЧЕВА=РОСИЦА ПЕЙТШЕВА=
Цар Бог Исуш и Богиня Диана
генетична феноменна потомка на Исус и Мария Магдалена

image

РОСИЦА ПЕЙЧЕВА=РОСИЦА ПЕЙТШЕВА=Шрица на Богиня Диана и Бог Иса
Жрица на Богиня Диана,Мария Магдалена и Бог Исус,жреческа потомка и жрица на Исус и Мария Магдалена
 
Завършва Академията за музикално,танцово и изобразително изкуство в Пловдив като музикален педагог,а след това и магистратура - "Арт мениджмънт"
 
АРТ МЕНИДЖМЪНТ=
Друид на Ежуа и Мама Диана=Друид на Ежуа и Диана,Мария Магдалена 
 

Росица страда от тежка форма на вродена дисплазия на тазобедрената става,поради което се наложи операция в Германия,която е много скъпа и не по джоба ѝ.
Колегите ѝ от Пайнер и други Българи събраха нужната сума и Роси бе оперирана успешно.
Тя споделя преживяното,че е влязла в операционната с Богородичка на ръката–разрешили й да я сложи.
Като влязла в залата си казала: "Боже, вече съм в Твоите ръце!” 
 
В България ходила на Бачковския манастир,раздала и благодарила на Богородица и на Господ,защото операцията наистина се оказала много тежка,макар и не толкова, колкото първоначално се предвиждало. 
"Мисля,че всичко се дължи на Божията помощ и енергията на хората,които ме подкрепиха”,каза певицата.
 
От нашия екип даряваме Росица с просвещението за свещената ѝ Божия генеалогия и с познанието на Исус и Мария Магдалена,и ѝ разкриваме входящата парола за  изцерявяне на болеста ѝ чрез  древно–Българското самолечение и лечение БАЕНЕ, която при нужда може да ползва всеки:

ДИСПЛАЗИЯ=Богиня Диана и Исуз Ел (Змей)

ДИСПЛАЗИЯ=Бог Исуз Дуло

Родоначалникът на Божият род Дуло,от който чист феноменен филиз е и Росица 
 
И защото видяхме,че много тежки моменти са те връхлетяли,наша Сестро–мъченица,и ранената ти Душа проплака с нас,затова Росице,ти изпращаме песенната ни подкрепа за трудните изпитания и моменти в живота,когато Света Богородица,която е Мария Магдалена,и която беше до тебе по време на операцията и държеше ръката на опериращият те лекар,идва винаги когато я повикаш,и най–вече когато знаеш истинското ѝ име и адрес,които ние ви даваме в нашите просвещения!

РАНЕНА ДУША=РАНЕНИ Диана и Ешуа

ПРОПЛАКА С НАС=Бог Исус Бълкарина

ПЕСЕННА ПОДКРЕПА от=от Бог Иса и Богиня Диана Барк (Българка)

ТРУДНИ ИЗПИТАНИЯ за=за
Друиди на Иза и Богиня Диана
феноменните потомци на Жреците на Исус и Мария Магдалена,от които си и ти, Росице,и въобще си нямаш и на представа и фантазията ти е бедна,за да проумееш какви прекрасни и изумителни неща и чудеса предстоят в живота ти,с които ще бъдеш дарена най–скоро ти и любимите ти деца,но за целта е необходимо да започнеш ревностно да се просвещаваш с нашите документи,стъпила здраво на досегашните си духовни устои и вяра в Исус и Богородица,и на житейската си практика и мъдрост,и отворила Духа и Душата си за Божиите послания и просвещения в нашия блог!



Luciano Pavarotti & Eric Clapton - Holy mother Live Pavarotti and friends 2003

–Holy Mother,Свята Майко,Света Богородице,Богиня Майко Мария Магдалена,
чуй ме как плача!


Заедно с песента ти изпращаме за тебе,Росице,и за всички вас–наши Български Братя и Сестри,и методическите ръководства и вълшебните формули и рецепти за Божествената лечебна практика БАЕНЕ,чрез която можете да лекувате както всички душевни и телесни тегоби,така също да разрешавате и всички проблеми от целия спектър на човешкия живот :
 
БАЕНЕТО–ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА ВИСШАТА ФЕНОМЕННА ТЕХНОЛОГИЯ ЗА САМОЛЕЧЕНИЕ ! 
bezistena.blog.bg/history/2014/07/23/baeneto-vyzstanoviavane-na-visshata-fenomenna-tehnologiia-za.1283296 
 
 
Кой и как ще спре смъртоносната вирусна епидемия Middle East Respiratory Syndrome (MERS)
bezistena.blog.bg/history/2015/06/05/koi-i-kak-shte-spre-smyrtonosnata-virusna-epidemiia-middle-e.1366562 ,

и още много подробна и важна информация за доказаната феноменна Божествена Българска лечебна практика БАЕНЕ,която можете да намерите като изпишите в търсачката на Гугъл "безистена и БАЕНЕ "

Благодарност и благословение за тебе,Росица,която преживените и преодоляни трудности те укрепват още повече и издигат и извисяват все по–близко до Боговете ни тука на Земята,благословение и за  всички просвещавани и разбуждащи се Българи,

от екипа на bezistena и Майка ни Мария Магдалена,която е Богородица и Богиня Диана


ИСД



Гласувай:
10


Вълнообразно


1. bezistena - МАРИЯ МАГДАЛЕНА И ИСУС ВИ ОБИЧАТ !
30.10.2015 01:44
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори-каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване!
Блогът и статиите ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени сквернители!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие-пийте,жадни Души,от безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7721533
Постинги: 1791
Коментари: 3513
Гласове: 44351
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!