Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.02.2019 08:50 - Е, ДНЕС АЗ НЕ ГО НАПРАВИХ
Автор: kraszah Категория: Лични дневници   
Прочетен: 6659 Коментари: 0 Гласове:
-1

Последна промяна: 28.02.2019 08:53

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
                    image

                                              Е, ДНЕС АЗ НЕ ГО НАПРАВИХ

Един мъж си идва у дома от работа и заварва децата си отвън, все още по пижами, играят в калта, с празни кутии от храна и обвивки разпръснати из цялата градина. Вратата на колата на съпругата му била отворена, както и предната врата на къщата. Нямало и помен от кучето. Влизайки през вратата, той открил ... още по-голяма бъркотия. Лампата съборена на пода, изтривалката захвърлена срещу едната стена, в хола телевизията бучала на максимум на някакъв анимационен канал, фамилната стая била осеяна с играчки и различни дрехи се въргаляли по пода. В кухнята... чинии препълвали мивката, остатъци от закуската били разляти на тезгяха, вратата на хладилника била широко отворена, кучешка храна била разлята на пода, счупено стъкло лежало под масата и една малка купчина пясък се разпространявала от задната врата чак до коридора.

Той бързо изтичал нагоре по стълбите, стъпвайки върху играчки и още купища дрехи да търси жена си. Притеснен, че тя може да е болна или, че нещо много сериозно се е случило с нея.

Преминавайки покрай вратата на банята, съпругът нагазил във локва вода. Надникнал вътре и заварил мокри кърпи, пенест сапун и други играчки, разпръснати по пода. Километри тоалетна хартия лежали на купчина и паста за зъби била размазана върху огледалото и стените.

Уплашен изтичва в спалнята и заварва съпругата си все още да се изтяга по пижама в леглото, чете роман

... Тя поглежда нагоре към него, усмихва му се и пита как е минал денят му. А той бил озадачен: "Какво се е случило днес тук?" Тя отново се усмихва и казва: 

"Знаеш ли, нали всеки ден, когато се прибереш от работа и ме питаш

- "Какво за бога правиш по цял ден?" ...

-"Да", казал той недоверчиво ...

Тя отговорила: "Е, днес аз не го направих."

Най-трудната и неблагодарна работа на света е работата на домакинята: Няма заплата! Няма отпуска! Няма признателност! Тя винаги първа започва и последна завършва! Първа става и последна си ляга. Работата и никога не свършва! И като капак на всичко, мъжът и с гордост разправя на всички: “Моята жена не работи, седи си вкъщи“…

Начало на формуляра





Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: kraszah
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1076373
Постинги: 1119
Коментари: 19
Гласове: 715
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930