Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.03.2021 08:58 - Fauci казва, че пандемията няма да приключи, докато 110% от населението не бъде ваксинирано
Автор: zahariada Категория: Политика   
Прочетен: 1336 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 06.03.2021 09:00

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  Fauci казва, че пандемията няма да приключи, докато 110% от населението не бъде ваксинирано

От  Кевин Барет  - 2 март 2021 г. .

image

Дисоциирана преса

В строго предупреждение към американската общественост, царят на COVID Антъни Фаучи заяви тази сутрин, че маскирането, социалното дистанциране, спирането на малкия бизнес, загубата на работни места, избиването на страх от медиите, печалбата на олигарси, цензурата и наблюдението на Оруел и собствените му петнадесет минути слава ще продължат завинаги , защото кризата няма да приключи,

Дисоциирана преса

В строго предупреждение към американската общественост, царят на COVID Антъни Фаучи заяви тази сутрин, че маскирането, социалното дистанциране, спирането на малкия бизнес, загубата на работни места, избиването на страх от медиите, печалбата на олигарси, цензурата и наблюдението на Оруел и собствените му петнадесет минути слава ще продължат завинаги , защото кризата няма да приключи,докато не бъдат ваксинирани поне 110% от населението.

„Помислете за това по този начин“, обясни животинката пандемия. „Най-добрата ваксина Moderna има само 90% успеваемост. И така, какъв процент от населението ще трябва да ваксинирате, за да постигнете 100% успех? Нямате нужда от калкулатор, за да знаете, че ще трябва да ваксинираме 110% от населението. "

Fauci продължи да дава обсебващо, дълги разяснения защо ваксинирането на 110% от населението е математическа невъзможност. „Проблемът - заключи той накрая - е, че допълнителните десет процента от населението, което трябва да ваксинирате ... просто не съществува. Така че никога не можете да постигнете целта си. Очевидно ще трябва да продължим да живеем в COVID дистопия завинаги ... .bwa ha ha! "

Търсейки второ мнение, се свързахме с Бил Гейтс, който потвърди всичко, което каза Фауци, а след това и някои. „Всъщност може да се наложи да ваксинираме 120% от населението, за да оставим това зад гърба си, тъй като половината от несъществуващите допълнителни десет процента от въображаемите хора, които не съществуват, са анти-вакссери, които ще откажат да позволят на напълно измисленото си аз да служи като морски свинчета в гигантски експеримент за борба с микроби, чийто завършек включва намаляване на населението на Земята до около половин милиард души, според указанията на Джорджия. Изводът е, че Тони е прав, това няма да свърши по всяко време преди Страшния съд, а може би дори тогава. "

10% от американците, които трябва да бъдат ваксинирани, за да ликвидират COVID-19, но които за съжаление не съществуват, не могат да бъдат намерени за коментар.

  •  
  •  
  •  
image БИОГРАФИЯ Кевин Барет   Д-р Кевин Барет, доктор на науките Арабист-ислямолог, е един от най-известните американски критици на войната срещу терора.

Той е домакин на ИСТИНСКО РАДИО ДЖИХАД ; седмично радиопредаване с усилено шофиране, финансирано от дарения на слушатели в Patreon.com и FALSE FLAG СЕДМИЧНИ НОВИНИ (FFWN) ; аудио-видео шоу, продуцирано от Тони Хол, Алън Рийз и самия Кевин. FFWN се финансира чрез FundRazr .

Той също така се е появявал многократно във Fox, CNN, PBS и други излъчвани издания и е вдъхновявал художествени истории и статии в New York Times, Christian Science Monitor, Chicago Tribune и други водещи публикации.

Д-р Барет е преподавал в колежи и университети в Сан Франциско, Париж и Уисконсин; където се кандидатира за Конгрес през 2008 г. В момента работи като организатор с нестопанска цел, автор и водещ на радиото. http://www.truthjihad.com truejihad@gmail.com



Гласувай:
0



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39743246
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031