Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.04.2021 18:23 - Това е капан, не се поддавайте! https://www.boec-bg.com/
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 654 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Това е капан, не се поддавайте! Posted on 22.04.2021

Подкрепете БОЕЦ и справедливите ни битки – < PAYPAL > link click

Следя промените в изборния кодекс и предложението за въвеждане на избирателен район „Чужбина”! Не го правете, това е капан, който мафията залага и прокарва през годините зад фалшивата фасада на някакъв разумен компромис. Дори и два района „Чужбина” да се направят, дори и по десет депутата да се избират във всеки район, това на практика проваля усилията за мобилизиране на българите в чужбина и е жестока несправедливост. И проблема е в девалвацията на техните гласове. Два милиона българи в чужбина ще избират 10 или максимум 20 депутата, а пет милиона българи в България ще избират 230 депутати. Така тотално обезсмисля и обезценява гласът на българските избиратели в чужбина

image

. В България един депутат се избира и с десет хиляди гласа. За един депутат в чужбина ще са нужни грубо сто хиляди гласа. Това означава, че гласовете на десет българи в чужбина ще „струват” колкото един глас на гражданин гласуващ в България. Тогава вече няма да има значение колко българи ще гласуват в чужбина и това е много важно за мафията, да неутрализира тяхната сила. Дори и всичките два милиона от цял свят да гласуват, те ще „тежат” грубо колкото гласовете от една област – Хасково, Силистра или Видин. Има решение и БОЕЦ предлагаме гласуването на българите от чужбина да става в техните избирателни райони по последният постоянен адрес в България. Така техният глас ще тежи колкото гласът на всеки един гражданин и техните гласове ще бъдат разпределени равномерно и ще гласуват за всичките 240 депутата. Това, гласуването по последен постоянен адрес има и своята житейска справедливост и логика. Предполага се, че в огромният брой случаи това са техните родни места, там са техните имоти, близки и родни и тн. А ако някой иска, винаги може да подаде заявление за гласуване на друго място и да смени своят избирателен район.

Разбира се, предложението на БОЕЦ е възможном за реализиране, ако бъде въведено електронно и/или дистанционно гласуване на българите в чужбина.

Има и вариант за въвеждане на район „Чужбина”, но за да е справедлив той нашите сънародници зад граница ще трябва да избират около 80 депутата, а в България 160. Това не вярвам да се случи.

БОЕЦ ще изпратим своята позиция до партиите в парламента. Не трябва да позволяваме да бъдем излъгани отново. Битката продължава. Врагът е на колене и сега е момента да бъде довършен! Нови избори и бой до дупка!

22.04.2021г.    Георги Георгиев – БОЕЦ
 

 

 

***АЗ ПЪК СЪМ НА МНЕНИЕ,ЧЕ БЪЛГАРИТЕ В ЧУЖБИНА НЕ ТРЯБВА ДА ГЛАСУВАТ,НАЙ-МАЛКОТО ЗАЩОТО НЕ НОСЯТ ОТГОВОРНОСТ ЗА ГЛАСА СИ! АЗ НЕ ИСКАМ НЯКОЙ ОТВЪН ДА ОПРЕДЕЛЯ, КОЙ ДА МЕ УПРАВЛЯВА! ЗАЩОТО АЗ ЩЕ ЖИВЕЯ ПРИ ТОВА УПРАВЛЕНИЕ! ОСВЕН ТОВА,ОТВЪН НЕЩАТА СЕ ВИЖДАТ ДРУГОЯЧЕ,А И ВСЛЕДСТВИЕ НА ЖИВОТА ИМ В ЧУЖБИНА СЕ ПРОМЕНЯ НАЧИНЪТ ИМ НА МИСЛЕНЕ,ЦЕННОСТНАТА ИМ СИСТЕМА,КОИТО ВЕЧЕ НЕ СА СЪВСЕМ БЪЛГАРСКИ! ТОВА АБСОЛЮТНО НЯМА ВРЪЗКА С НЯКАКВО НЕГАТИВНО ОТНОШЕНИЕ КЪМ СЪНАРОДНИЦИТЕ НИ. ЗА МЕН ТЕ СИ ОСТАВАТ И БРАТЯ И СЕСТРИ БЪЛГАРИ,АКО СА ЗАПАЗИЛИ БЪЛГАРСКОТО В СЕБЕ СИ / ДАЛИ ПРИ ВСИЧКИ Е ТАКА И ДО КОГА?/ .ТА, ПРАВО НА ГЛАС САМО ЗА ТЕЗИ,КОИТО РАБОТЯТ И ПЛАЩАТ ДАНЪЦИ В БЪЛГАРИЯ,КОИТО ГЛАСУВАЙКИ,ЩЕ НОСЯТ ПОСЛЕДСТВИЯТА ОТ ТОВА! СЪЩО СЪМ И ПРОТИВ ДВОЙНОТО ГРАЖДАНСТВО,НАМИРАМ ГО НЕЧЕСТНО И НЕЛОЯЛНО! Н.М.




Гласувай:
4


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19708488
Постинги: 44671
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031